Man mår som man förtjänar

Idag är det riktigt tungt, riktigt tungt... vill helst bara ligga i soffan och kolla film men nu sitter jag här istället och väntar på att målargubbarna skall komma och fixa sprickorna i taket.

Mousserande rosén slank ner det gjorde även, whiskey, rom och sprit... jag och lena tog en sådan dunderfylla så man vet att man lever idag. Vi var så på hugget med alla våra goda drinkar att när alla andra gäster kom + lenas pappa så var vi redan kalas fulla. Så med andra ord det blev en rejäl fjortisfylla.

Pratade med henne precis, tydligen ser hela lägenheten för task ut, det är spill och dräll överallt och rökte det gjorde vi i köket.

Så gott folk, summa kardemumma, spit + nikotin är en riktig dagen efter dödare!

Uppe med tuppen i morse igen!

Imorse var det lägenhetsvisning i bagarmossen kl. 08.30, och med tanke på morgontrafiken i denna stad så får man stiga upp flera timmar innan för att komma itid. Vi vill ha en större lägenhet en lägenhet som vi vill bo i tills vi köper ngt eget, vilket inte tyvärr kommer att ske snart eftersom vi båda två sätter pengar på allt annat förutom att spara till kontatinsatsen som jag nu tror ligger på 10% av lägenhetspriset, är de så i finnelandet också ni som äger saker och ting?

Så födelsedagsbarnet rödtopp och jag åkte dit, det var en väldigt speciell lägenhet, otroligt sliten gammal och unkig men på samma gång charmig. Men som sagt behov av renovering från topp till tå....

Visst va det inte en elegant farstu? :) ja det är ytterdörren ni ser med palmen på. Jag tror bestämt att vi tackar nej till lägenheten eftersom svenska bostäder inte står för ngnsom helst renovering. + att tvättstugan låg ngn gata ifrån själv bostaden.


Ikväll är det rosé skuppa som gällen i midsommarkransen, då skall vi skåla och fira den 27 åriga underbara kvinnan som idag har köpt sig en leopardsjal.

Missförstånd eller kallas det morgon pigg?

Gladerligen steg jag upp 06.00 när ringde klockan... klädde på mig packade väskan inför dagens tjejgåing och klev på bussen mot jobbet vid 7. Kommer till jobbet och får redan på att det inte är idag som jag skall jobba utan nästa tisdag. Jasså, gick över st eriksbron, ringde och väckte fru nylund och mutande henne med en frukost bara jag fick lite sällis. Lättövertalad va hon. Hon hoppade på vilsopee och kom och mötte upp mig vid odenplan. Mätt i magen så åkte jag hem igen lite efter 9 när Nylund åkte till studentpalatset för att bli en vis kvinna.

Ikväll blir det 1mils tjejgåing tillsammans med mickes mamma, mickes moster och mickes syster och mickes flickvän. Men micke stannar hemma.



Italy-venezia

resan blev av :) Åkte på lördagmorgon kl. 04.00 från slättåkragränd, kom till venedig runt 9 på morgonen.
Första intryck: öh??!! sjaskigt, på samma gång coolt, och bara vatten och broar.

Hittade till hotellet efter ngr timmars felnavigering, kartorna över venedig är som hebreiska.. man fattar iiingentiing.
Förra gången micke var i italien träffade han på en guide som kom ursprungligen från malax men hade rötter i vörå, så kl. 14 skulle vi träffa henne och hon skulle guida oss genom stan. En helt underbar människa som jag tror kunde allt om venedig, det mesta som hon berättade om stan minns jag ingenting av, men det var kul.. hon visade oss smultronställen, bästaste restaurangerna, bästa glassen m.m Så om ngn är påväg till venedig så kan jag verkligen rekomendera henne.
Den dagen gick vi och gick och gick och gick... vi gick tills vi stupade i säng vid 9 tiden på kvällen.











Dagen efter var det underbart väder, dock hade jag inte trott att det skulle va så varmt som det va så det blev lite mismatch med kläderna. Vi storsa omkring, drack öl, käkade ännu mera glass, drack lite mera öl. Vi tog det bara så lungt som man skall när man är på pika semester.


Resans aha upplevelser blev:
- allvarligt, finns det verkligen inga vägar, ngr trodde jag iallafall att det fanns.
- Maten, hmm.. si så där.. men glassen var gudomlig och likaså mega stora pizza slice för 2ege
- Spritz, namn vilken god drink
- Ambulansbåtar
- Stackars venezianer som måste gå överallt, man kan inte ens cykla eftersom det är broar precis överallt.
- Venedig är 118 st öar och byggt av sedement från istiden
- Gondolerna är rätt pinsamma
- Fasaderna var risiga, men det fick jag klart för mig att berodde på att saltet tränger in och muttrar sönder fasaderna.
- i gettot bodde judarna
-Romantiskt, mjaa, eller lite kanske för vi blev väldigt kramsjuka

Venedig är ngt man måste se, man fattar inte hur häftigt det är genom att bara titta på bilder men 1 dag räcker gott och väl.




Åh vilket härligt väder, är det pimp my balcony dags?

Är lite seg i huvudet idag, satt hemma hos rödtoppen och drack vin och pratade sex, kärlek och framtid.. alltid lika intressanta diskussioner.

Nu sitter jag hemma, borde ta i tu med pluggande, på KI börjar ny kurs på en fredag, det är helt sjuk, nu är tanken att vi skall sitta och diskutera olika patinetfall.. nej tack jag tar semester denna helg, PUNKT.

Känns fortfarande ovisst med italien, men vi åker väl till skavsta och ser om flyget går imorgon bitti, har vi tur kommer vi oss iväg och hem igen.

Satt och tittatde ut på balkongen, dags att pimpa, den e så grå och tråkig att man nästan måste fälla en tår.














Nästa vecka blir det projekt balkong. Har ngn nått bra tips på insyns skydd? Det är inte alltid trevligt att se exakt vad alla grannar gör, nackdelen med att bo i storstad e att man sitter varandra nästan i knä.



dagen irritation

Hur kommer det sig att 3 program som jag vill se kommer på samma gång? Nu har jag suttit och sappat mellan draknästet, anna anka söker assistent och drömmen om italien, det resulterade ju bara i att jag inte har ngn koll över huvudtaget i vad som har hänt i nått av programmen.

Jag måste säga jag har drillat min kar bra, slutspelen i hockey är ett stort intresse just nu såklart till min stora besvikelse.. när ett sportevenemang slutar börjat ett annat. Jag hatar sport så mycket och tv verkar ju vara ett löjligt stort intresse i mitt liv så idag hotade jag med att vi kommer att få på olika håll om vi inte snart skaffar en större lägenhet med två tv apparater i. Men min duktiga kar gick snällt in i sovrummet slog på datorn, klickade igång nätet och tittar nu som bäst på hockey online på en skärm som e liten och tjock :)

Lyckligaste mannen i välden, camp nou 2009.

Men jag kan även va en ypperlig flickvän som stöttar sin älskade i nöd och lust.
Camp nou 2009


fast hellre turistar jag på en iskall buss runt om i stan


Eller kramas uppe i Sagrada Familia


Eller fiska kräftor i trehörningen


L.a.t

Steg upp tidigt 1-0
tvättat 4 maskiner kläder 2-0
surfat alldeles för mycket 2-1
Shoppat kläder IGEN på H&M 2-2
Stirrat på diskberget från 9-14 2-3
Inte pluggat ett dugg, trots att jag har två tenter imorgon 2-4

Finns självdiciplin att köpas någonstans?


italien eller icke italien?

Får se hur det kommer att bli i helgen, om jag får åka och uppleva mitt älskade italien som jag har väntat på att få besöka i flera år eller om det blir en vanlig helg i stockolm.
Fick hem våra böcker om malaysia och singapore idag, så nu har jag mest suttit och bläddrat i dom istället för att läsa på mina två tenter som jag har på onsdag. Tycker att det borde va olagligt att sätta in tenter på våren när vi har väntat så länge på att få njuta av solen.

By the way jag saknar er girls, vill prata goja, skratta och dricka vin. Skall vi träffas snart?

Saknar er andra också som inte är med på bilden :)

Horhus

Vilken underbar dag det har vart idag, soligt varmt och skönt.

Började dagen med skolarbetet som skall vara in på onsdag, och det är fortfarande långt ifrån klart.

Sedan hade jag och Tobias beställt massage tid till axelssons elevbehandling, en mycket intressant upplevelse. Nervös över att behöva möta en snygg ung vältränad kille som skall massera min otränade kropp och  mina cellulitlår satt jag på bänken utanför och tog snus efter snus och kände mig kissnödig och svettig.Medans Tobias  hade dagen till ära vaxat ryggen och satt på sig snyggkallingarna ihopp om att han skulle få just den massören som jag absolut inte ville ha. Jag önskade mig en äldre dam med hårda nypor. 

När klockan blev 16.30 så kom det ut åtminstone 20 elever och man fick ta den man ville, vi skakade hand och hon (jippii det blev en äldre dam) ledde mig in i en stor gymnastiksal där massagebänkar var uppradade på rad med endast en skynke runt bänken... Hmm... intressant tänkte jag... Fick klä av mig nästan naken, lägga mig och bänken.. och under 1 h höra på grannkillen som tjattrade för fulla muggar. Massagen var inget att klaga på hon knåda bra :) Känslan när man låg där på rad hela gymnastiksalen var lite av att dethär känns som ett horhus speciellt när hallicken (läraren) gick runt och gav tips och berömde. Kunde inte låta bli att tänka på när timmen nästan var slut om hon skulle fråga om jag ville ha happy ending.

Efter massagen är man välbehövd av en iskall öl... och den slank ner på ngr klunkar!

By the way jag har en omtänksam sambo, han tycker synd om mig när jag sitter här vid köksbordet ihopkurad och pluggar så ikväll erbjöd han mig att han skulle köpa en high tech datorstol. Man tackar man tackar... fast i ärlighetens namn tror jag tyvärr bara att han sa det för att visa medlidande men man kan ju alltid hoppas.

Är det ngn som känner sig manad att skriva ett omvårdnadsstatus tills på onsdag? jag betalar bra

Hämden är ljuv

Jag har valt att leva med en man som ger ifrån sig kraftiga ljuv nattetid, har läst på wikipedia att det heter snarkningar.
Vissa nätter är det helt hopplöst och det finns ingen annan utväg än att ta sitt pick och pack + öronproppar och bädda ner sig på soffan med en pläd som lakan.
Ngr av soffnätterna så får man inte tag på sömnen igen och man ligger där och svär... en natt låg jag och fifflade på telefonen och hittade filmknappen..

Redigerade och klippte och hade mig.. till sist fick jag till det.. den filmsnutt som jag kommer att visa för er är en icke halvnaken version, tror jag snabbt skulle bli rätt inpopulär om jag skulle sätta ut nakenbilder på mannen ifråga...


Va fan... fattar inte.. kan inte sätta upp den, ngn som vet hur man gör?

Zzzz....Zzz...

hade krig när jag kom hem imorse, karskrälle snarkade som han aldrig snarkat förut... slutade med att jag låg med öronproppar på soffan och sov. Hade ställt väckarklockan på 2 ihopp om att jag skulle få sova i natt iställe. men icke.. micke stiger upp, åker bort och vågar inte väcka mig, det resulterar i att jag vaknar av mig själv kl. 17 på soffan sned som en sked och ont i hela kroppen!  Som hämd kommer jag att sätta ut en film på honom när han ligger och snarkar men det får bli imorgon för jag orkar inte leta rätt på sladden!

HÄMDEN ÄR LJUV :)


pösk must helg

Snart e påskhelgen över och likaså jobbet, kändest rätt kul att gå till jobbet igen efter att ha varit " ledig" ( praktik och skola) i 2 veckor.
Helgen har varit rätt lugn, men endå har man hunnit med en hel del. Vad har ni gjort under påsk?

Vet ni, jag e ju en jäkla racer förare, vi har vart och kört gocart två dagar i streck.. och är nästan lika snabb som grabbarna 1,5sek efter... mitt racer namn är: finskas finska racerbil.

Var ju på god när att få en snygg sommarkropp just nu känner jag mig fet, blek och finnig efter all mat och godis... efter denhär helgen kan jag lova att det blir hårdträning och diet.


Jipii nu är det inte lång tid kvar tills vi åker till venedig :)


Om allt e helt osammanhängande så kan jag meddela att klockan är 04:43


P.s En bild av håret kommer ngn dag :)

Jobbet kallar


RSS 2.0