förberedelser inför morgondagen

imorgon skall jag va trött, se på film och äta pizza!

SKÅL

dagens dilemma

Hur kommer det sig att jag alltid glömmer att ta ut snusen ur käften före jag börjar träna?

Nu har det vart två ggr i rad som jag har suttit på spinning cykeln och märkt att snusen ringer och jag håller på att ramla av cykeln för att jag blir så äcklad... första ggn gjorde jag en fuling, jag tittade runt mig och när ingen såg kastade jag den bakom cykeln. När passet var klart gick jag generad med böjt huvud småspringandes ur salen och hoppades på att ingen skulle komma ihåg hon som kastade snusen på golvet.


Idag kom  min käre rödtopp på att jag kan sätta den på styret :) TACK tusen TACK!


p.s jag är trött i benen d.s

sommarform

nu jobbar jag stenhårt med att försöka få sommarkroppen som jag aldrig haft, sommaren 2010 skall tammetusan inte bli ett vassår ... eller förhoppningsvis iallafall, är ju väldigt svag för mat och dryck.

Efter julen var det lite si sådär med träningen, men nu känner jag att berocca har gett mig ett nytt lyft, vilken magiskt gult dunderverk det är, det färgar till och med urinen neongult.. Undras hur nyttigt det e egentligen? 

Mitt nya motto; mera berocca, mindre celluliter!







Nu är det 1 h på "pil neråt" som gäller, heja heja heja!




rastlös

känner mig alldeles för rastlös för att plugga!

kör kommado!

Heter det enligt sambon när man har tränat och åker hem nyduschad utan bh och trosor...  i hans fall kallingar :)

Har egentligen fått gjort väldigt mycket idag, känner mig rätt stolt.. hittade hux flux lite studieenergi, pluggade istreck UTAN att va inne på facebook i 4h.

 Drack en berocca kände hur energin flödade satt mig i bilen för att hämta Lena och sedan iväg på pump... kom oss knappt fram, TOTAL KAOS i trafiken, det tar 10 min att köra, idag 30min... sprang in på gymmet men andan i halsen och ropade -Ryms vi med?
Byxorna knappt uppdragna full fart upp för trapporna, vi hann. Spände våra armmuskler efter duschen, var fascinerade över att dom kändes, gjorde femman och stolta åkte vi hem.

Hemma igen, känner mig ganska fräsch, os sändningen dundrar ur tv... Hur länge måste jag fortfarande stå ut med occuperad soffa, väckarklockor som ringer mitt i natten, försöken till att försöka få mig intresserad???







online seminarium

Har haft mitt livs andra online seminarium, året är 2010 och vi gör allt för att inte behöva se varandra i ögonen och ha e diskussion, andra människor är skrämmande och det känns säkrare om jag sitter i min lägenhet långt från alla andra och pratar med dom via ett forum! 

kung på att ta det lungt!

Har snozat från 9-10.30, jag är en kung på att snoza.

 Har länge funderat vad min "nisch" är; har haft ångest hela låg- och mellanstadiet när jag aldrig har varit riktigt duktig i teckning och musik där alla andra barn är väldigt duktig. Jag och sambon satt och pratade om vad det är som vi är bäst på, han kom på väldigt många saker som han va bra på, historia, sport, film m.m Och när det kom till vad jag e bra på blev det tyst. och han försökte men vad tycker du om, vad har du för intressen? Jag tycker om att äta god mat, dricka vin och prata strunt... jag skulle vilja kunna mer om vin men jag tycker det är så svåra namn så det kommer jag aldrig att minnas... jag tror egentligen inte att jag e bra på så mycket...

Men nu har jag kommit på det, jag e bra på att sova och ta det lungt, jag hatar att stressa!

Jag är även lat, hade bokat in mig på cykel och core kl. 12, sitter fortfarande här hemma i hemmadress!

zombie

jobbat två nätter och har 1 kvar... har tendens att bli sur, grinig och väldigt lättantändlig, enligt sambon iallafall.

Har under dehär senaste veckorna rest jorden runt,  nu precis har jag landat i Malaysia tänkte att vi skulle ta oss ner till Singapore, resa runt i 3-4 veckor, vill aldrig komma hem till snöovädret med klass 2 varning.
Vet inte vem som har tänt intresset att resa, har blivit hel tokig.. vill bara resa mer, uppleva mer, lära mig mer, jag e hungrig på världen utanför Sverige och Finland. Min käre sambo börjar bli lätt trött på mig, varje kväll sitter jag med tindrande ögon och  berättar vart vi skall åka, olika sällen varje gång.







Tillbaka till verkligheter; sambon står och gör riktig festmat, jag sitter i stickade yllestumpor, mjukisbyxor t-shirt utan bh... de ni!!!


Blogga?




Tror egentligen att det inte är ngt för mig, och egentligen vet jag inte varför jag över huvudtaget startade en blogg, kanske beror det på dålig nattsömn, för mycket kaffe ja man kan skylla ifrån sig på många oskyldiga ting!
För tillfället så försöker jag va aktiv, ngt som jag verkligen är dålig på, kan man köpa självdiciplin ngnstans? Har en stooor tent som känns övermäktig nästan lika stor som amazonas regnskog, och istället för att plugga plugga plugga har jag surfat surfat och surfat... så jag säger bara en sak lägg ner facebook!!!!


Så summa sumarum, är det den kommande tenten som gjort att jag har startat en blogg?







RSS 2.0