efter en dag som denna

Är jag väl allt värd slatten vin som finns kvar i en flaska?

Sprungit som en iller på jobbet, nu är det nedvarvning i soffan med högläge och vin som gäller.

 


tummen upp

Igår var jag och massor med gamla tanter på cirkel vatten jumppa, länge sedan sist och min rygg var i behov av uppmjukning.
Ibland har jag och tanterna lite svårt att förstå vad vi skall göra på de olika övningarna. Och igår kväll var det första ggn som jag har varit med om att en instuktör med vanliga träningskläder alltså inga simkläder hoppar i poolen tillsammans med oss och puschar och peppar allt för att vi skall göra rätt på övningarna och få ut det mesta. Jag tror att jag skall belöna henne till sats bästa instruktör.
Fast hon efter passet var som en dränkt katt var hon endå lika söt, glad och gravid.
TUMMEN UPP!

kaos på jobbet

influensan har dragit in över niva, alla är sjuka och vi friska får jobba extra pass på extra pass...

var igår och drack ngr öl och pratade strunt med en gammal sjukis skolkompis som oxå studera på ki till iva ssk... storslagna planer har vi så nu har jag precis mailat min läraren ihopp om att få gå två kurser på samma gång, examensarbetet + valfri kurs, förhoppningsvis kan jag korta av min utbildning med ca 3 månader och därefter äntligen återgå till mitt normala liv med endast jobb och bra lön.

idag har det varit apparatdag, den årliga apparatdagen, där vi skall klara både en praktisk och teoretisk del för varje medicinsk apparatur som vi ägen och har...
dagens + på jobbet är att den transportabla ct:n har kommit och vi kommer troligtvis nästa vecka få köra ct undersökningar på avd istället för att packa ner en iva pat ner till röntgen. Livet lättar!

för nästan 2 veckor sedan

i mitt sista inlägg hade jag stora stela vida pupiller... nu isitter jag här hemma omotiverad med smutsigt hår och fula kläder och försöker motivera mig till att skriva klart den extra uppgift som jag fick för att jag inte orkade delta i seminariet tillräckligt bra. Jag har inget att skylla på, inget inplanerat som torde göra att jag inte fick detta gjort idag. Bara att börja skriva.


Annars så har jag haft en underbart rolig helg, ifredagst var jag och micke + hans familj ut och åt tapas och sedan var vi och tittade på ugglas revy, den var okej, skulle inte rekomendera ngn att lägga ut 500 spänn på den men rolig fredas sysselsättning var det iallafall.


Lördagen var det dags för den sofistikerade vinklubben att mötas igen, kvällens tema var portugal och det bjöds på härligt god mat och gott vin till hemma hois Anna. Alla vi 5 vindrickare blev fulla och halv 4 var dansen som bäst på vardagsrumsgolvet.... gårdagen var mindre rolig, raklång på soffan. Vad av detta, varför får jag sådan hiskelis bakis nuförtiden?










pupillrapport

Vänster= stor och stel höger= medel och stel = jag ser inte klok ut

om jag...

skulle ha vart patient på mitt jobb nu skulle jag ha varit allvarligt sjuk, snabbt som fan skulle dom ha kört in mig på operation.
Har varit till skelningsdoktorn idag, hem kom jag med ett par pupiller som var större än dom som har knarkare som tror att dom e högre än ett höghus.
Så dagen outfit var ett par solglasögon... typiskt att inte kunna vara ute denna underbart soliga dag.
Var precis i duschen med lampan släckt, så ljuskänslig e jag. Tacka vet jag att det är höst och det snart blir mörkt.

Därför bjuder jag på en bild när min käre 90 åriga farfar tänder på en kanon!




Okej, här kommer mina ögon men bara en minibild, för jag utan smink, träningsfinnar och knarkarögon är ingen vacker syn, en sådanhär bild kunde ge vem som hellst ett terroriststämpel i pannan.

söndag

då var denna helg slut...
spökvandringen och middagen var skoj, rekomenderas, gamla stan är otroligt vacker och stämningsfull i mörker med all belysning. Har tagit en massa kort med mobilen, men har ännu inte klurat ut hur i all sin dar jag skall få in bilderna i datorn..

Igår var det lite plugga på dagen som gällde, senjare på kvällen mötte vi upp Tom och Hanna inne istan och drack ngr öl och pratade goja. Planerade nyår som troligtvis kommer att spenderas i Riga av alla ställen.

hemkommen och trötta gick vi och la oss men ganska snabbt märkte jag att det var ohållbart att sova tillsammans med min käre sambo, så vi tre tiden skörde han ut mig ur sovrummet genom att snarka högaste högt så det blev en 12 h sömn på soffan, för vi vakna kl 3 och fattade ingenting. Sedan dess har han stroast omkring i kallingar och jag i trosor... kläder klädde vi på oss runt 19 tiden ikväll.

Vad lycklig man kan bli av att ha lite resor inbokade :)

11-14.11 Milano med Lena
11-18.12 Åre med Micke, Conny, Mia och Andreas
31.12-3.1 Riga med Micke jag Tom och Hanna

1 resa/måndad är väl inte för mycket när man är student? ;)

vart skall vi resa i vår?

packad och klar

nu drar vi iväg på spökvandring... BUUUUUU

Psykiskt

efter att jag hade vart på ögonundersökningen och dom hade konstaterat att jag var skelögdn och jag hade svarat nej på alla frågor om jag är yr, har huvudvärk m.m så är jag nu yr, har haft huvudvärk och tycker att jag måste fokosera och koncentrera mig mer när jag läser... jäklar var psykologiskt mycket är!

Imorgon skall jag och Micke gå på spökvandring i gamla stan + middag... är rädd redan!

reslutat av träningen

hela ansiktet fullt av finnar! Tack!

jaha

då har seminarium del 2 börjat idag, har inte ens varit inne och tittat på vilka frågor som vi skall diskutera.

uppdatering

Vi har varit hemma i vörå på pika visit, kalas helg kan man även kalla det. Har inte hunnit se ngn annan än familj och släkt. Åkte på fredag kom  till vörå halv 2 på natten. Upp tidigt på lördag för att förbereda sig för 40 års fest, festa hela natten, vingla hem över åkern till pappa halv 6 på sönda morgon. Steg upp, åkte till årvas för att fira faffin som fyllde 90. Och så tillbaka till sthlm...
Nästa gång blir hem visiten förhoppningsvis längre.

Det är dyrt att träna, har precis varit och köpt ett par cykelskor för 1200:-

Dags för att vika ihop tvätten och sedan kallar jobbet igen...

RSS 2.0