uppe med tuppen

Hela helgen har gått i jobbets tecken, man är ju inte dum man väljer ju att jobba de helger då det är som härligast väder.

Idag är det "ledig" dag eller iallafall från jobbet, steg upp 05.30 körde Andreas och Carro till Arlanda och sedan iväg till gymmet, otroligt skönt träningspass, har friskförklarat mig från förkylningen nu.

väl hemkommer gjorde jag iordning mumsig frulle och nu är det dags för magisteruppsats skrivning. Dock ser jag ljuset i tunneln snart är jag ute.



Och nu är det inte många dagar tills vi kommer till finland.. onsdag natt tar Silja line oss över till åbo. Vi ses då gott folk!
Kram

Rösta

Hade en trevlig och skön fredagkväll tillsammans med min käre sambo, åt god mat såg film och somnade lite efter 12. Nu känner jag mig rätt pigg trots hosta och grönt snor.

Ambassaden kallar, skall iväg och göra min plikt som finsk medborgare och rösta i rikstadsvalet!

Kram banan


Sjuksköterskors lön på Karolinska

Vi sjuksköterskor är inte värda mycket enligt karolinska sjukhuset, enligt dom så skall våran lön sänkas och vi skall gå upp i arbetstid. Hjälp oss att kämpa genom att skiva under på denna namninsamling!


http://namninsamling.com/site/get.asp?ssk

Onsdag

Det kunde ha vart en strålande dag idag, termometern visar på +14 dock är vindarna så hårda att man tror att katharina är tillbaka.
 
Är nu precis hemkommen från jobbet och nu är det vila i ngr timmar före nattpasset kallar. Vet inte om det var ett bra byte eller inte? :)

Fick hem mitt tandbleknings set idag, är ivrig som få, all snus, kaffe och rödtjut har satt sina spår, Ngn som har testat?

Med vita tänder är det bara en brun utan sol tub som behövs för att man skall känna sig lite vårpiffig!

Dethär måste vara ett av de mest osynkade inläggen som skrivits på denna blogg, man skulle kunna tro att kvinnan som är skribent inte trode vara mer än 12 år gammal.

Godnatt på er nu kallar siestan.


känner mig fri

det är en otroligt härlig känsla som jag har i kroppen, nu är praktiken över och det enda som kvarstår är examensarbete, vilken känns som en bagatell.

Nu är det vår på riktigt här i stan, solen skiner och tempen orkar nästan upp mot 10 grader, snön är nästan borta.
Fick smak av våren när vi förre helgen åkte över till Oscar och Jesse i Genevé, härlig och rolig helg... hade inte sett Oscar på över 1 år så vi hade mycket att ta igen.

Ser ni jag börjar bli gammal, botox runt ögonen är snart tvång!






Nu är det även vår på slättåkragänd 23, städning + ikea resan igår resulterade i att gardinerna som inte har blivit bytt på 3 år nu ligger i tvätten och nya gardisar är uppe.




RSS 2.0