.

Tecken på lathet är när man www. in sig på adlibris hemsida och köper kurslitteratur som man absolut inte kommer att behöver mer än i denna kurs, istället för att ta sig till KI:s bibliotek för att låna den.

laddar inför morgondagen

Försöker att va effektiv men jag klarar inte av det så bra. Har många borden men tror att jag skjuter upp det till slutet av veckan :)

Kräftskivan i lördast får 10 poäng!
Söndag/igår, dagen efter kräftskivan får -10 poäng
Och likaså nattjobbet.

Idag känner jag mig piggare och lite mindre illamående.
Nu e d bara att tagga inför morgondagens seminariedagar i Sigtuna med jobbet... borde man åka till systemet kanske?

Kräftfiske

Igår var det kräftfiske för hela slanten, började väldigt dåligt, vi var rastlösa och nästan lite irriterade över att det nappade så fruktansvärt dåligt, men sedan vid 9 tiden när mörkret hade lagt sig dök  dom upp. 50 blev vinsten. Och vid 00.00 åkte vi till Mickes jobb för att koka kräftor.

Idag är det dags för kräftskiva... mycket snaps och många goda stockholmskräftor står på menyn.

Men först: åka iväg och ställa i ordning för österbottnisk villavslutning.

Tjingeling!


Countdown

6 dagar kvar tills allvaret börjar! Börjar känna att tävlingen snart är igång...psykningen har börjat på allvar!

Kaxig och oförstående!

I 2,5 år har jag varit oförstående för hur micke kan försova sig titt som tett, kaxigt har jag stoltserat med att jag aldrig har försovit mig på riktigt... fram tills idag. Ställde in väckning 05.30 igår före jag gick och la mig, vaknade idag kl. 07.00 av mickes väckning. Panik!!! Speciellt när man vet att natten inte vill annat än att åka hem och sova... åkte iväg hemmifrån kvart över 7 men var först vid jobbet 8, den härliga morgonrusningen. Väl framme märkte jag att jag hade glömt både nykel och id till jobbet hemma, så denna morgon börja helt underbart, önskar mig fler av dessa mornar.

Sitter och letar och är på jakt efter ett nytt tangentbord till min dator, vid en fest spillde en baileys över musen= nu trasig, har en extern mus. Fest nr 2 spillde jag cider över nedre delen av knapparna= trasigt.

Nu skall jag sluta bittra och åka iväg på cykel puls, heja heja heja!

Har haft en super duper bra helg

Skön söndag kan man verkligen kalla detta, körde Jenni och Camilla till Arlanda express vid 11, åkte därefter till Hanna panna för att fika... hittade i DN en annons om billoppis i täby, så nu har vi strosat runt på loppis och fyndat i flera timmar. Och hem kom man med en potta, pepparkvarn, karaff och 5 böcker.

Helgen har vart super, Fick finfrämmande i torsdast av Jenni o. Cami. Vi har ätit gott, druckit gott, shoppat litegranna, sett film, skvallrat och umgåtts. Kan det bli en mycket bättre helg?


Nu e jag rätt utvilad och redo för en ny arbetsvecka och nya äventyr.

Jag önskar eder alla en angenäm och skön söndag!



Vaken, knappt!

Skall jag stressa idag eller skall jag bara välja vad jag vill göra? Äh tror jag tar det som det kommer, har precis konstaterat att jag möjligtvis inte hinner allt som jag borde idag...

Nu tvättar jag, för det är mycket skönare att ha på sig rena trosor.
Cykelpuls avbokade jag för att istället gå på Annie Leibovitz utställning kl. 14
Där emellan borde jag suga upp lite dam från golven så att inte mina käre gäster dör av astma attack.
Kl.18 är det hämtdax från anklanda... Välkommen!

Kanske dags för uppdatering?

På hemmaplan, och i morgon anländer Cami å Jenni till min underbara stad. Har en underbar helg att se frammemot där god mat och gott vin hör till agendan. Har försökt va en bra värd och hålla koll på vad som händer och fötter i stan under helgen så vi får se om dom hänger på :)

Vad har man gjort sedan man kom hem?

Började jobbet samma dag som jag anlände till sthlm, och så har väl resten av veckan också sett ut, jobba, sova och jobba + en kräftskiva som var mindre lyckad.

Igår blev det iallafall en lite spontanfylla påvägen hem från jobbet, tanken var att Anna och jag skulle sitta och skriva inbjudningskort till vår sprillans nya sofistikerade vinklubb och förhoppningsvis skall vi hålla klubbmöten 1 ggn/mån. Första temat är: Rosa. Men av olika skäl hamnade istället jag, elin, lena o. luzilla på imperiet och började beställa in flaska efter flaska med vin, gott skit och taxi hem.

Idag efter 12h sömn vaknade jag tillslut, läste på metro att en sportaffär hade 75% rea och med tanke på min andra nya klubb AFF så var det välbehövligt med lite nya träningskläder.

AFF grundades 16.8.2010 och består av 2 par som känner att dom har gått upp lite för mycket i vikt sedan de slutit sig till ett förhållande. AFF står för AntiFörhållandeFet. Det är en tävlig där paren skall tävla tillsammans och försöka bräcka varann, man får poäng för olika träningsformer man utför poängen kan variera från 3p/h för tex. styrkepass, 2p/h powerwalk, 1p/h promenad, 0,5p/h sex.
Det par som får minst poäng per månad förlorar och måste bjuda det andra paret på ngn rolig aktivitet.


Ja- a det är väl detta som har hänt den senaste 1,5 veckan..som sagt inte så mycket mer än att jag har blivit klubb beroende!

Snipp snapp slut


RSS 2.0