LEEEEEDIG

Trallallalllalaaaaa jag e ledig, idag e det kökspyssel som gällen hela dagen.

Att göra:
-Tvätta
- Göra kålrotslåda
- Whiskey sill
- Senaps och pepparrotssill
- bröd

Bara att sätta igång

vuxet eller kallas det boa?

Är det boandet som har börjat eller är det bara vuxenpoäng som samlas in?
Hemgjorda julklpappar: 2 olika sorters saffransskorpor, 1 med apelsin och mandel och 1 utan.
Nam nam


tandläkarbesök

fy linda fy... har inte varit till tandläkaren på 4 år, eller sedan jag flyttade till sverige... men nu fick jag för mig att jag borde gå.. har ett vagt minne av att de ingår tandläkarbesök i finland när man är gravid, är det så?

Här gör d iallafall int d, min tandläkare som jag gick till var väl lite si så dääär.. åååh du hava sååå mycket tandsten. Ja jag vet. Såååå mycket. Ja jag vet. Vi måste boka tandhygenist tid. Okej. Jag inte vet räcka 1 timme?. Okej.

Summa sumarum: 1 hål + sååååå mycket tandsten.
Kankse det inte är tänder jag har i käften utran endast tandsten? Who knows :)

Undras vad denna tandstensräkning kommer att sluta på...


2 arbetspass kvar

Nu har jag jobbat klart sista helgen på över ett år, känns helt underbart skönt men på samma gång overkligt.. nu återstår bara 2 pass kvar.
Helgen ha varit en riktigt pisshelg, är totalt slut i huvudet... har precis kommit upp ur ett bad och sitter nu här och fjärde advetsmyser med en varm god kopp glögg iklädd i morgonrock.

I veckan hade vi kolla på babyskydd på att göra listan... det gick inte så bra.. vi gick in i fel butik och gick ut ur butiken men en beställning på barnvagn.
Känns lite som att vi impulsköpte vagnen, men hur fel kan en Emmljunga bli? Vi hade storslagna planer på att köra på begagnat och spara ngr tusen lappar, tji fick vi. Får ta och köpa ngt annat begagnat iställe för att lätta på vårt samvete.

Här e en bild på Bosses nya racerbil:



http://www.emmaljunga.com/se/Barnvagnar/Limited_edition/Nautic_Grey-1505.html


30 fulla veckor

Idag är det exakt 30 fulla veckor. Och Bosses hus ser ut såhär:




7 Arbetsdagar kvar

Tänk att det har gått såhär fort, efter imorgon är det bara 6 dagar kvar att jobba, sedan får jag gå hemma i 2 månader och "boa" och må bra (förhoppningsvis) för "Bosse" är här :)

Idag är "Bosse" 29+3 veckor och dagar, det är en livlig lite krabat, för tillfället trycker, trycker och trycker han, jag överväger att damsuga för att förhoppningsvis få honom att somna.  På samma gång som det är så mysigt när man känner hur det rör sig och att man 100 ggr/dag får kvitto på att han lever och troligtvis mår bra så är det lite obehagligt. Han har haft pytti på mina revben och urinblåsa nu ett par veckor, och sprakarna och trycken blir bara kraftigfare och kraftigare, dock gillar inte jag det lika mycket som han.


Förra veckan var vi på psykoprofylax kurs och efteråt till barnmorskan, mag kurvan hade planat ut så nytt besök redan nu på torsdag. Förhoppningsvis har den växt till sig då, annars är det väl dax för ett tillväxt ultraljud.

Försökt ta en magbild själv men får nog ta Micke till hjälp :)

Nej nu skall jag  försöka vagga busfröet till sömns :)

Kram på er

RSS 2.0