fredag, 2 dagar kvar tills färjan tar mig till Finland!

Första semetserveckan börjar snart lida mot sitt slut... har inte gjort mycket mer än att njuta och dricka vin.
Åkte ut med båt på onsdag, lunchade på klippor och njöt i solen, mycket underbart.. ont i rumpan har jag efter allt gupp.

Idag har det varit stora snusköpardagen, 18 stockar... så inga nya beställningar tas om ni vill att jag skall rymmas i bilen hem.

Kan checka av lite från att göra lista

Köpa bröllopskläder x
Köpa snus x
Städat lägenheten x
Köpa antihistamin för Gösta allergikern x
Falukorv och kaffe till pappa; är det som e kvar

Sedan e jag redo för vörå... Höni, Villafest nån? Vi vill :)

Mina fötter försöker skilja sig ifrån mig

för ett tag sedan berättade jag att jag sprang över en blomrabatt och skrapade upp halva stårtån... i måndast dack jag och johan ngr flaskor vin ute i solen och kom på att vi skulle åka och ta ett kvällsdopp så ramlade jag öven en sten och är nu blå och svullen... igår var jag i stuvsta och hjälpte grabbarna med taken, så steg jag på en rostig spik.

är det ngt mina fötter har osagt eller vad handlar detta om? Kommer jag att ha brutna fötter till semestern?

Tack jobbet för stelkrampssprutan :)

vörådagan

värmen fortsätter, jobbet fortsätter och alla i Vörå festar!

Jag vill också va på vörådagan, ringde för fest check innan jobbet, läget i vörå vad glatt vilket gör mig ännu mindre jobbsugen.

Idag har jag gjort nada, sovit till halv 5, ätit frukost tagit ett dopp innan jobbet... gissar på att morgondagen inte kommer att bli speciellt annorlunda.

Skåla lungt vöråbor!

planen som nästan inte blev av

Hade inbokat upphämtning av Hanna kl. 9.30 för att vi skulle ligga på stranden... vaknade, tittade ut och vad ser man 25 grader varmt och molning... surt.
Så vi tog en tripp till skärholmens centrum och införskaffade mig nya underkläder istället... Vid 12 tiden dök solen upp och vi körde i racerfart till beachen, härligt.

Nu är helgens plan, jobba tre nätter och sova bort alla fina och soliga dagar.

har hållt på med städning i 1 veckas tid, det går långsamt, igår diskning för ungefär en vecka sedan dammtorkning... vad skall jag göra idag? Tror att jag har bestämt mig för toastols rengöring

Skepp å boj


helgens bilder

är lovade och här komma...



Vår picnic utsikt i fredast



Dom två lyckliga Solfbona



Dom andra två som torde heta Nymark och Micklas


Sedan hade jag tydligen inte tagit många fler bilder :) Hade ett minne av att jag tagit stup i kvarten, men så var ocke sanningen!


Fast i dag gott folk, har jag shoppat, hade helt glömt bort att sommar rean hade börjat, så det var med en stor glädje att komma in i affärer där det hängde massor av kläder med röda prislappar på :)

och hem kom jag med 2klänningar, 1 topp, 1 cardigan, 1 st ring och 3 st diadem...



Diskadax!!







Om...

spanien vinner VM lovar jag att  jag skall börja följa fotbolls VM... detta lovat efter ex antal öl!

underbar helg i solen tillsammans med underbara vänner

Fredagen började med att jag skulle möta upp Lena med nu får man kalla honom pojkvän, stormade in på uteserveringen stulade över en tegelsten och skrapade upp tån, blödde och hälsa hej. Där satt vi flera timmar och drack god iskall öl och pratade strunt, väntade in alla andra som var vilse i stan. Andrea och matti anslöt sig efter ngr timmar efter sthlms shopping. Tiden rann iväg och vi fick springa till slussen för att hinna med båten som skulle ta oss till fjäderholmarna.

Väl framme vid fjäderholmarna tog vi oss upp på klipporna, dukade fram all gottis tottis som vi hade handlat på Ica och systemet åt och drack tills sommarteatern skulle börja.

Teatern var en flopp, en pinsam flopp vi gick efter första akten, satte oss i solen istället och drack lite mera öl före båten tog oss till fastlandet igen.

Väl inne i stan drog vi vidare och drack massor av olika ölsorter, körsbergsöl, ngn sur öl, vanlig öl till slut var vi trötta på öl och längtade hem till sängen fulla och glada strosade vi till medis där micke fortsatte picnicen i form av varma smälta skogaholmsmackor. Efter det taxi hem.

Lördag; vaknade upp strålande skolsken, hämtade upp Tessan och åkte iväg för att möta upp Andrea och Matti vid Liljeholmen... dagens plan, hitta vatten och en strand... vinterviken blev det... efter ngr missödem, lade vi oss ner på stranden som var full av skrikande barn och hysteriska föräldrar. Men sommarens första dopp blev det.
Hungriga tog vi oss till Loopen Marina och inmundande oss mätta.
Kvällen slutade på medis, men drinkar och vin.

Ledsna för att helgen gick för snabbt sa vi hejdå till Andrea och Matti och åkte sedan hem.

Nu är det jobb på fokus, så bilderna kommer inom kort. Sov gott alla rara så skall jag rädda stockholms liv i natt!

Puss å hej


RSS 2.0