I år

Kommer jag och Micke att vara påskhäxor i vörå :)
resan är bokad 2011-04-21-2011-04-25

Härligt att få kom hem en stund!

smashbox

Igår fick jag kvitto på att laseroperationen har gjort susen.
Efterkontrollen gav min syn MVG.
Att jag såg bra visste jag men att jag såg så bra hade jag ingen aning om. Så om ngn är sugen på att lasra så har jag 2 kompisrabatt kuponger på 2000 spänn. Hojta så får ni.

Har tittat ut genom förnstret mest hela dagen och konstaterat att det är otroligt vacker väder idag, jag borde verkligen gå ut och få lite frisk luft. men hela högen skoluppgifter säger att jag får vänta till 4 när det är cross training på schemat.

Annars, är det ngn som har provar smashbox make up? Köpte igår underlagskräm + krämrougen. Så får se om det är värt 800kr.


Vaknade i morse och kände mig utbytt

Ni vet denhär illa tillmods känslan man vet att drömmen inte är sann men endå känner man sig illa tillmods.

Micke böt ut mig inatt, han dumpade mig. Först skulle han inte säga varför men tillslut berättade han att han hade träffat en annnan. En 40 åring!

Vaknade kl. halv 6 och tittade mig imkring, puh han är kvar..kröp närmare och bara höll om honom och tänkte ännu är han iallafall min.





andra dagen

idag har det var sätta larynxmask dag. Tror jag börjar hitta knixen att handventilera med bara en hand. Och larynxmaskerna har bara glidit ner, kanske skall byta och hoppa över på narkosen istället. Eller dubbelvubba kanske? 50%iva och 50% anestesi?



första dagen på praktik

det värsta dagen är över... det har vart kul, har både en snygg och bra handledare. Så om jag inte lär mig ngt om anestesi är det pga av honom!

mitt huvud är tungt som ett berg, dags för benen i högläge och en bok framför näsa. perfekt avkoppling.

Tjingalonga

imorgon

har dagen kommit när Björne skall begravas. Känns tungt. Det kommer att bli en fruktansvärd dag.

vilken soppa

idag har jag och Johan varit inne på kvarsamtal med chefen.

Nästan så att man får lite flashbacks från högstadiet....

Dagens projekt, överleva min onda kropp!

nyss hemkommen

första träningspasset sedan i mitten av november. Fias första sedan maj.
Vi tog ett av de tyngsta, cykelpuls... puls hade jag, svett förbrukade jag, skön i kroppen ja.. och varje gång undrar man varför har jag inte tränat på så länge?

Kom precis hem från vårberg, vart där hela kvällen, lyssnat på begravningslåtar, skrivit begravningstal men trots det har vi skrattat lite och haft det trevligt.

nu ligger hjärtat och huttrar under två täcken ihopp om att bli varm!

Natinatt

laddat inför natt

med en heldag tillsammans med Lena & Elin på Ikea och skärholmens centrum. Idag var det mingelnivå, massor av skrikande och sparkande ungar. Tror det var billigaste ikea resan år 2011 iallafall. Billighets resan blev det tillsammans med Heidi före jul, när jag kom hem med 4 polkagrisar som var köpta utanför Ikea.

Nu är det snart dax för nattjobb, otaggad och helt oinspirerad över att åka och jobba, är dock sugen på kaffe men orkar inte koka hemma så det får väl bli nattens höjdpunkt på jobbet.

bara att bita ihop, 2 nätter klarar man väl galant. eller?


tillbaka till vardagen

Kom precis hem från jobbet, äta, surfa och sedan sova för att orka med jobb i morgon.

Pah, nu är det äntligen bara 1 termin kvar av skolan, v.3 nalkas praktik i 10 veckor.. fattig som en kyrkråtta kommer jag att va.

För tillfället är det många ideér och liten verkstad, borde hitta/köpa energi ngnstans... kanske en resa till solen skulle pigga upp en ;)


Riga

Det har varit en konstig resa, började redan på fredag morgon när vi skulle åka iväg. jag hade helt missuppfattat tiden när planet skull åka. Så jag blir väckt av Hanna kl. 10.00, hon undrar hur det går och så.. då ligger jag i sängen och fortfarande sover gott, vi åker om en timme.. Om en timme??? Jag har varken packat eller duschat men okej... kl. 11.30 var vi iallafall påväg, då hade vi hämtat fyllebilarna som Tom och Micke hade lämnat efter sig efter dagen innans partaj.

Kom oss till Skvasta där vi pustade ut och satte oss ner för att dricka en öl, flyget var försenat, okej tänkte vi och drack en öl till.

Framme i Riga tog vi taxi till hotellet, vi var helt tagna av hotellet, gud så vacker, här kommer vi verkligen få ett bra nyår, tills vi skulle checka in och dom sa att det var fel på vårt rum och vi var tvugna att byta... på fårgorna fick vi svar  samma standard= absolut, frukost=självklart, också 4stjärnit hotell= självklart... okej det verkade frid och fröjd tills vi kom till vårt nya hotell... besvikelsen var stor.... nerrökt, sunkigt, rätt otrevlig personal, dock var iallafall sängarna rena.

Vi klädde på oss nyårsblåsan och taggade, hungriga tog vi taxi in till stan för att äta en god nyårsmiddag... alla restauranger var bokade, reserverade.. vi gick och vi gick och besvikna gick vi till fridays, där tog maten över 2 h på sig före den kom in, Micke och Tom tappade humöret och gick till hesburger och åt en cheesburgare. Maten vi till slut fick in fick betyg 0 av 5, tror det var den värdelösaste maten jag ngnsin hade ätit. Trots hungern fick jag inte ner den.

Okej, festdags... Hanna hade läst om krogar och dansställen, vi beslöt oss om att åka till Push... tyvärr kom vi inte in dit pga Toms skor, nu var klockan 23.40. Ja-a skit mat och gott nytt år i en taxi, alla var rätt sura och hade redan tappat hoppet, åkte till ett annat ställe och kom in hann knappt beställla före de började räkna ner, men vi hann iallafall fira nyåret med ett glas skumppa i handen.

Dansade och drack hela natten och sedan begav vi oss hem.

Morgonen därpå var det dags att gå lite på stan, vi plumsade på de oplogade gångbanorna och var blötna och frusna när vi kom in till stan



Denna dag blev den bästa, vi hade trevligt drack och åt gott. Vi åkte runt till många olika ställen som vi hade läst om.

 









Och till slut hamnade vi på en lokal pub som där inredningen var precis som ett vardagsrum, leningrad. Personerna som var där när vi kom vände sig alla om och tittade på oss med lite avsky, men det dröjde inte länge före alla pratade och skrattade tillsammans med oss. Hem kom vi den natten 06.30







Dagen efter var vi törstiga, hungriga och trötta.

På kvällen var tanken att vi skulle gå ut och äta och ta ngr drink. Maten var rätt okej, hittade en genuin latvisk restaurang, efter det åkte vi till sas hotell där de har en bar högts uppe i huset. Vi  drack goda drinkar och hade trevligt. Efter det var jag och hanna trötta och åkte hem medans grabbarna grus åkte vidare för att dricka en öl till.

Vaknade runt 2 när Micke kom hem helt i panik, och berättade att de hade blivit lurade och hela deras bankkonto var tömt på pengar... Rånad i Riga. Får vara glad att de lever och nya pengar får vi ju om en månad.

Nu är vi iallafall hemma och i stora hela har vi haft roligt och trevligt trots vår otur.

Riga får 2 istappar av 5 möjliga.

Tips:
- Förhandla om taxi pris före ni åker med, man blir lätt lurad (egen erfarenhet)
- Drick aldrig på nota då kan lätt priset 100ggr dubblas och 3 biffiga vakter hotar om de inte får pengarna (Micke och Toms erfarenhet)
- Gå mitt på vägen för annars är det lätthänt att ni får en två meter lång istapp i huvudet
- Åker ni vintertid, ta rejäla offroad skor med eller gummistövlar (blöt om fötterna hela helgen)
- Åker ni över en storhelg, boka bord på en restaurang i förtid
- Ta med handsprit, toaletterna är för äckliga, tjejtoan är 100gr värre än killtoan eftersom alla står och kissar och det är kiss överallt.

Puss och Kram


RSS 2.0