Fredag

Denna vecka har jag försökt mig på träning igen efter ett uppehåll sedan maj.
I måndast var det 1km simning, efter det hade jag ont i knäna i ngr dagar, tror jag har ngn konstig utvecklingsstörd simteknik.
Igår vad det dags för body balance, en blandning mellan pilatses och yoga, jag kände mig redan som en osmidig standad val och röresler som tidigare inte varit ngt problem kändest som att jag skulle besägra mount everest. Att kroppen kan rasera på bara ngr månader är helt ofattbart, från att vara i rätt bra skick till att få otrolig träningvärk i hela kroppen av body balance


Fattar ni, jag är rastlös!

Från juni och fram tills nu har jag varit kroniskt trött... en trötthet som jag aldrig i hela mitt liv har kännt förut. Men nu bara för 1-2 veckor sedan har jag kommit upp ur den mörka tunneln. Jag ser ljuset mer och mer för varje dag. Jag har till och med börjat känna mig rastlös på mina lediga dagar, vilken härlig känsla. OCH igår tränade jag för första ggn sedan juni!!! Jag vet att träning gör dig piggare, men när det inte finns energi så att man knappt kommer sig upp ur sängen, är träning det sista jag har tänkt på.

Tänk att lillskrutten har tagit sådan energi:




Och när man hör på småbarnsföräldrar så undrar man vad fan man har gett sig in på, många föräldrar har tendens att se allt med negativa ögon, man upplever att det nästan är pest och pina att ha barn, men sedan av ngn konstig anledning så skulle ingen av dom någonsin byta bort barnen/barnet.



På tal om odrägliga djur, hittade mitt livs första äckel fästing fastbiten på min arm igår..









tillbaka, tror jag :)

Tänkte att jag skulle återuppta blogg skriveriet.. inte för att jag vet om jag har saknat det, eller om jag skall va ärlig har jag kanske inte ens gett det en chans :)

Tror jag tar vad har hänt uppdateringen ngn annan gång, för nu är det sags för fyllechaffisen att åka iväg med grabbarna och kolla fotboll för att sedan åka till kärran och spela spel.

Med andra ord En trevlig lördag tillsammans med mycket underbara vänner.

Kram banana och på återseende och denna gång ev. en uppdatering nr ggr i veckan iallafall :)

RSS 2.0