snart helg igen

Midsommar var en kaotisk helg på jobbet, är nästan fortfarande trött i benen satt inte många minuter på 3 nätter. Han knappt vakna och så var det jobb igen, har jobbar hela veckan och imorgon blir det dubbelpass och sedan ledig fredag lördag söndag :) hur underbart som helst när det är lovar 30 celsius i stockis :)

Andrea med sambo flyger hit imorgon, så roligt program väntas det bli fest och skvaller hela helgen, kanske till och med en och annan bild i slutet av veckan :)

På fredag så skall vi iallafall ta skärgårsbåten över till fjäderholmarna och se på sommarteater, åka ut lite tidigare och pic nicca på klipporna,sola och å dricka mosserande..

Jag Linda Nymark längtar efter helgen, då skall mina ben då se solen för andra gången.

turistat igen i egen stad

Började morgonen med en länk och frukost på balkongen tillsammans med Hanna.
Efter det var det trampbåt dags, bikinin under sommarkläderna och iväg till djurgården.. trampade 20 min bort, och eftetr det låg vi bara och guppade på sjön i solen.. mycket skönt mycket skönt.

Jag tror att jag vill ha en liten ankunge till husdjur, hur gulliga kan dom bli?





Titta va sööt



Jag lovar, jag e absolut blekaste i stan!

ledig nu istället för midsommar

Så är det att jobba inom vården... jag får ha lite midsommar denna vecka för mig själv, är ledig fram till fredag natt.

Har haft en mysig dag, började dagen med kaffe och skvaller hemma hos Lenis, sedan träning med Maria; det är en stark och vältränad kvinna så om inte hon av ngn får formad min kropp så tror jag ingen får det.

Efter det låg jag på balkongen och solade i hopp om att ngn gång denna sommar våga klä av mina ben utan att ngn svimmar av att bli bländad.

Imorgon har jag härligt programm på agendan igen, morgonlänk och frukost med Hanna sedan skall vi ut och trampa trampbåt :) På kvällskvisten blir det födelsedagsmiddag för Mickes broder jakob.

Nu: Väcka min käreste så att han inte sover bort hela kvällen.

Hahaha, detta känns som ett inlägg vilken en åtta åring snarare skrivit än en 25 åring... har gjort, nu ska jag och i morgon borde ja :)

Tjolavipp!

Paddling runt kungsholmen

ett väldigt trevligt initiativ av Lotta, fast jag rekomenderar INTE att man går på gym samma dag och tränar armarna.

Vi var 6 tjejer från jobbet som träffades kl 16 och promenixade ner mot pampas marina där vi hoppade i varsin kajak och paddlade runt kungsholmen. Kan varmt rekomendera det, fantastiskt att se sthlm från vattnet i lugn och ro. Vilken underbart vacker stad jag bor i, man blir nästan rörd ibland.
(en till sak som vi skall göra när ni kommer hit brudar :) Snart har jag program för en hel vecka..hehe

Jag kom mig i och ur båten utan att välta, var endå dyng sur när vi kom iland, tror det var tekniken som inte var den bästa :)
Efter 3 h paddling dukade vi upp med Rosé och skålade och åt chips på bryggan. Min kropp var helt förstörd efter denna veckas träningspass så när jag kom hem såg jag nästan i kors och stupade i säng.. denna dag vet jag att jag lever, började morgonen med att smörja liniment på mina axlar.









Idag är jag lycklig över att det regnar, så denna dag tillägnar jag flera avsnitt av greys anatomy i soffan tills nattjobbet kallar.

Ha en underbar helg alla


Båten Linda

Idag har jag testat ställningar som; hunden, barnet, krigaren, solen, kobran, båten m.fl Vad har jag då gott folk gjort för första ggn i mitt liv?

Mycket trevlig helg, mycket trevlig

Jag har varit lite inaktiv senaste tiden, har egentligen inte gjort mycket mer än att jobba och roa mig.


Äntligen har jag fått sommarlov, firade förra fredagen med en flaska Crémant de Bourgogne (kan varmt rekomendera om man vill ha lite bubblit i munnen) avnjöt den på landet i mjukisbyxor till grillad lax.

Nu i helgen har vi vart på en toppen restaurang, roligt koncept och gudomlig mat till ett rätt schysst pris.
Träffade upp Mickes barndomsvän Tony och hans fru Maria. BonBon heter stället som ger en munorgasm efter munorgasm, de hade ingen meny utan de kom ut med brickor av smårätter så fick man välja vilken man ville ha, åt tex. pilgrimsmussla, anklever, tonfisk, fårost m. rödbeta och mycket mycket med.. roligt med råvaror som man aldrig tidigare har ätit.. Dit brudar skall vi gå nästa gång ni e i stan :)

I lördast var det först 65 års kalas i Flen hos mickes faster sedan träffade jag upp Elin och Anna och tillsammans med en kasse sommarcider och gudomligt gott rosé blev vi lätt smårunda under fötterna och fick avklarade en mängd samtalsämnen, krogen var det tänkt att vi skulle gå till men det blev en en öl på imperiet och sedan blev vi tvugna att gå hem och sova ruset av oss.

Idag, söndag.. pizza och städdag + att vi har bokat resan hem 25.7 så kommer vi med nattbåten.. JIIPIII jag e lyckligast i stan, kan det inte bli juli nu?!

vingar

tanja du hade rätt, mina nya skor gav mig vingar i går på vårruset :) jag sprang, sprang och sprang och sedan hade vi pic nic och då åt jag upp allt jag hade sprungit bort. Det var gott shit.

sol

jag har ännu en gång varit lite väl tidsoptimist, sparat på skolarbetet till sista sekunden, nu har jag suttit här hela dagen och skrivit och läst artiklar. om vartannat har jag tagit ipren och legat och kvidit på soffan med en varm vattenflaska på magen.. gud åh gud iband hatar jag dig för att du gav oss kvinnor denna plåga 1 gång per månad.
Vad fick männen som inte vi har?

RSS 2.0