tänder ett ljus

Sista kvällen i Milano fick jag ett samtal som man inte vill ha. Dödsbud. Efter det har der varit en helvetesvecka, man börjar fatta först nu att han inte längre finns hos oss. Vi har kämpat, gråtit och tagit hand om varandra sedan förra helgen på lördag kl. 22.20.

Att människor kan må dåligt, ja det vet jag men att människor kan må så dåligt att man väljer att avsluta sitt liv utan att någon människa i ens närhet är medveten om hur dåligt man mår  det kan jag inte förstå. Hur man kan dölja allt och bara visa upp en fasad? Hur man kan lämna allt utan att tala om varför för någon?
Vad fanns bakom den glada, generösa, kärleksfulla, livsnjutande fasaden? Man kan spekulera, man kan undra, man har 100 frågor men man kommer aldrig att få reda på sanningen.

Ja livet går vidare, men livet kommer aldrig att vara sig lik. Det finns så många platser så många minnen som ingen annan människa kommer att kunna ersätta.







ung, bred och odiciplinerad

Tentadag, förberedd, njäää, trots alla fina pennor hade jag inte självdiciplin att plugga igår. Behöver ytterligare nått motivationshöjande.

Idag blir min käre Micke ett år äldre, han växer i åren och jag i bredden.
Grattis grattis älskling!

tent i morgon

för att försöka göra livet lite roligare vid tentläsning har jag nu införskaffat min en gul, röd och blå penna

fest, jobb, fest, jobb

Nu har jag precis lagt in en beställning på adlibris på kurslitteratur för nästa kurs, 700kr för två bäcker och då tog jag dom billigaste.

Mitt effektivitetstänkande angående att läsa både valbar kurs och examensarbete på samma gång sket sig, enligt ki:s policy går det absolut icke. Ne-he.

Så det är väl bara att bita ihop och bli klar till sommaren istället.

Denna dag har jag inte gjort mycket nytta, och det har varit så skönt... veckan kommer att bli fullproppad med måste så idag är det min heliga lediga dag, iallafall före nattarbete nalkas och mickes mammas födelsedags fika.

Tent på tosdag
Mickes födis på torsdag
jobb fredag
50+50 års fest på lördag
jobb söndag

Fast det är ju alltid trevligt med fest :)


RSS 2.0