lilla vännen du skrämde mig!

besök hos barnmoskan idag kl 11.30
Kände mig lite nervös, trodde att jag eventuellt kunde ha lite högre blodsocker och blodtryck eftersom jag har varit så fruktansvärt törstig under den senaste tiden, en natt gick jag upp 3 ggr för att dricka och kissa..
men allt såg normalt ut. Hb 128
B.gluc 6,2
Blodtryck 110/60
Vikt mmm... + 20kg, jag är en tungviktare nuförtiden
Sf 35

Vi frågade lite om det är farligt med ett väldigt aktivt barn, om Bosse e stressad eller nått, men fick som svar att nej nej det är så nornalt så bättre sprattlig än lugn.


Sedan var det dags för att klämma och känna och lyssna på hjärtljud.

Låg fortfarande med huvudet neråt, inte fixerad han busade å på så det var svårt att veta vad som var vad...
hjärtljuden höll sig mellan 165-175... så Ulrika ville att jag skulle sätta mig i väntrummet i en halvtimme och så skulle vi kontrollera hjärtfrekvensen en gång till för att se om han hade lugnat sig.
Men nee, samma frekvens... då pratade hon om att hon ville att vi skulle åka till sös till specialisbarnmorskorna för att göra ctg eftersom han låg så högt i hjärtfrek. okej.. dom har nu lunchstängt så vi får vänta till 1.
Så då satt vi ytterligare en timme och väntade och jag försökte få lillen att sova :)

Kom in och kon ringde men fick inget svar, sa sedan men vi kollar ytterligare en gång om det är lugnare nu... och äntligen hade han lugnat ner sig och låg runt 130-135. Puh!

Så det är nog bara så att vi har en VÄLDIGT livlig krabat... Böke Comstedt kanske namnet blir?


Kommentarer
Postat av: fia

jäklar vilken hyperaktiv bebis :) tror do ska slut jet socker :p höga hjärtljud indikerar på flicko, men lägre att e en pojk! Bebben vill inte ge er en minsta aning :)

2012-02-03 @ 09:57:39
Postat av: Linda

Fia: kanske he e socker kickar han får... ja tror att he e en flicko, alla andra får pojkar runt omkring oss så nu behöver vi lite kvinnlig hyperaktiv fägring :)

2012-02-03 @ 11:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0